Dandelion Parachute Seed

Psihoterapija, svetovanje s področja starševstva, delavnice čuječnosti, EMDR

ZAVOD ZA BESEDE IN MISLI

 

"O Bog, daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko spremenim in daj mi modrost, da razlikujem to dvoje!"

Sv. Frančišek Asiški

 

Kako lahko pomagam?

Individualna psihoterapija

Psihoterapija pomaga pri zmanjševanju ali odpravljanju psihičnih in fizičnih simptomov, ki nam otežujejo življenje, kar posledično vodi v izboljšanje medosebnih odnosov tako v zasebnem, kot v poslovnem okolju.

Delavnice čuječnosti

Čuječnost je prisotnost v tukaj in zdaj, je zavedanje sebe, telesa, svojih misli in okolice. Je vadba, ki nam pomaga, da v polnosti spet začutimo sebe.

Svetovanje s področja starševstva

Pri svetovanju gre za obravnavo konkretnega problema (npr. v odnosu z otrokom), navadno na enem, oziroma največ treh zaporednih srečanjih. 
(familylab.si/svetovanje-coaching)

EMDR

EMDR, desenzitizacija in ponovna predelava, običajno z očesnim gibanjem, je terapevtska metoda, ki se uporablja pri delu s čustvenimi težavami, ki so posledica travmatskih izkušenj.


EMDR metoda omogoča aktiviranje mehanizma samo-zdravljenja, tako da stimulira obstoječi sistem za adaptivno predelavo informacij v možganih. Učinkovitost naj bi bila posledica direktnega učinka na možganske nevrofiziološke mehanizme.

 

O meni

Sem Ksenija Zor, specializantka transakcijsko analitične psihoterapije,  univerzitetna diplomirana komunikologinja in ekonomistka. Sem certificirana voditeljica seminarjev pri Familylab Slovenija, svetovalka na brezplačni telefonski liniji Halo, Familylab?, moderatorka starševskih pogovornih večerov, voditeljica skupin za starše ter skupin za čuječnost, ki jih izvajam tako za starše, kot tudi za pedagoške delavce. 

Od nekdaj me zanimajo ljudje in odnosi. Verjamem v enakovrednost vseh človeških bitij, integriteto posameznika, odgovornost in avtentičnost. 


Pri svojem delu upoštevam Etični kodeks profesionalne prakse Društva SINTA (Slovensko društvo za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo) ter Etični kodeks SKZP (Slovenske krovne zveze za psihoterapijo).

Ksenija (24 of 26).JPG
 

Contact

+386 41 865 677

©2018 by Zavod za besede in misli. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now